HVA TROR VI PÅ?

Vi tror det er eksepsjonelt lønnsomt på alle plan med mennesker som er i en ressursfylt tilstand, som har overskudd og ønske om å bruke disse ressursene til felles beste.

 

"Utfordringer kunder eller verden har,
er MULIGHETER som trygge, bevisste entreprenører, ledere og team kan løse"

Visjon og Misjon

"Feeling GOOD is all about following your SPIRIT & FLOW"
Life is ENERGY, Life is MOVEMENT
Life is GROWTH and CONTRIBUTION

Visjon.
Alle forstår, anerkjenner og bruker sin indre drivkraft og talent til å bidra til meningsfylte formål i samarbeid med andre 

Misjon 
Å forbedre menneskers livs- og arbeidslivskvalitet gjennom å løfte bevissthet, energi, selvverd, perspektiver og evne til personlig og kollektivt ansvar.
Gjennom utdanningsbaserte produkter og tjenester inspirere og istandsette de som vil være IMPACT drevne ledere* og entreprenører med innsikt, tankesett og verktøy til dyrke frem trygge, ansvarlige, tilfredse og bevisste mennesker.
Hvorfor? Fordi trygge, bevisste mennesker med høyt selvverd og overskudd bidrar til optimale og felles beste løsninger, de lykkes gjennom å bygge opp og ivareta, ikke rive ned og ødelegge.

* Ledere er alle som påvirker og beveger andre mennesker i en retning.  Det kan være entreprenører, bedriftsledere, lærere, trenere, foreldre etc

VERDIER

Levende og Glad

Vi tror på energi, på å leve et helhjerta, lidenskapelig liv og skape en meningsfylt virksomhet.
Det betyr at vi må vite hva vi virkelig vil og ha selvinnsikt og selvverd til å velge det som er rett, ikke nødvendigvis lett!

Nyskjerrighet og Mot

Når vi forstår og erkjenner at EN sannhet kun er nettopp det - èn sannhet, da kan vi gjennom undring og mot skape utrolige løsninger. Når vi er nyskjerrige og modige istedenfor dømmende og kritiske øker vi bevissthet og visdom.

Ekspansjon og Vekst

Alt som er levende har medfødt evne og behov for å vokse. Det er det som kjennetegner LIV. Ingenting står stille, og når vi ikke utvikler oss eller virksomheten vår, da avvikler vi eller sakker ut.

360 grader Overskudd

Vi tror det er nok til alle og at den største rikdommen finnes i eget sinn og egen tilstand. Riktig mental og emosjonell tilstand er ditt grunnlag for å skape eksepsjonelle resultater i relasjoner, økonomi, helse etc

Våre ressurser

Nina Fjeldhaug
Grunnlegger og Partner

Certified Entepreneur Mentor
Certified High Performance CoachTM
Flow & Performance Consultant
NLP Master Coach
MSc International Shipping og Logistics
Høgskolekandiat Økonomi og Administrasjon

 

Epost: [email protected]
Mobil: +47 971 40 242
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ninafjeldhaug/

 

Nina er en multilidenskaplig person som elsker å forstå mennesker og situasjoner. Hun inspireres av kunnskap, læring, utvikling, idèmyldring, formidling og av å skape og forbedre. Hun har en solid og variert bakgrunn fra både norsk og internasjonalt forretningsliv, men har siden 201 etter egen "energikrise" dedikert og investert egen tid og økonomi for å finne og modellere de menneskene som er glade, tilfredse og presterer langt over standard norm. Hun mener all utvikling starter med selvutviklig og vil gjerne bidra til at du får innsikt, strategier og verktøy for å designe et liv og en karriere du virkelig blomstrer i. Når du er kraftfull og i overskudd er du rustet for å bruke dine talenter og ressurser på beste måte og gjøre en forskjell. Det føles godt, og bidrar godt!

Anne Næser
Partner og kundeansvarlig

Flyt konsulent
Team Dynamikk
Leder sparring og leder utvikling
Mentor

 

Epost: [email protected] 
Mobil: +47 400 10304
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annenaeser/

 

Anne er menneske og team orientert. Hun elsker kundedialogen og å få til gode vinn-vinn samarbeidsavtaler. Hun har 15 års erfaring som leder både med og uten personalansvar, hvor hun i hovedsak har hatt ansvar for salg, markedsføring og prosjektledelse i større og mindre selskaper.

Hun brenner for vekst og utvikling og har etter mange ulike erfaringer i yrkeslivet innsett at den store veksten kommer når de ansatte har det bra og kommunikasjonen internt går lett. Vår energi smitter enten den er positiv eller negativ. Ønsker å bidra til vekst av positiv energi som igjen vil skape vekst på bunnlinjen

Ekstraordinære/World Class lærere og mentorer

Våre personlige lærere, mentorer og coacher er blant de aller fremste i verden, og vi invisterer mye tid og penger på å holde oss oppdatert og i front på menneskelig potensial og vekst. De står alle for å skape vesentlig positiv IMPACT og personlig frihet.

Brendon Burchard

Brendon er en av de mest fulgte og anerkjente personlig utviklings trenerne i verden i dag. Nina er sertifisert som en av hans High Performance Coacher ved High Performance Instiute

Roger James Hamilton

Roger er futurist, sosial entreprenør og hjernen bak bl.a GeniusU, Wealth Dynamics, Talents Dynamics og Entrepreneurs Institute, Nina har Roger som mentor og er sertifisert Entreprenør Mentor og Flow & Performance Consultant 

Eric Edmeades

Eric har spesielt 2 hjertesaker; Business & Personal Freedom. Han er også brennende opptatt av næring som grunnlag for helse. Han fronter det gjennom WildFit. 
Nina er sertifisert som en av hans WildFit Coacher

Bob Proctor

Bob var en legende innen personlig utvikling, personlig- og forretnings suksess. Han er en forkjemper for å bevisstgjøre oss på hvordan vår mentale tilstand og tankesett avgjør alle resultater vi oppnår, og hvordan vi kan oppgradere det.

Mel Robbins

Mel er en kraftpakke innen motivasjon og er  bl.a er forfatter av The 5 second Rule og et program som heter The Power of You. Vi bruker en del av hennes verktøy for å trigge handling.

John Assaraf

John og hans team ved MyNeuroGym fomidler det siste innen Nevrovitenskap og har bygget en rekke mentale treningsprogram. Vi er ivrige studenter og brukere av verktøy.

Robin Sharma

Robin er foregangsfigur for å hjelpe organisasjoner innføre lederskap på alle nivåer, og at lederskap ikke krever en posisjon eller tittel. Vi deler mange av hans perspektiver

Brenè Brown

Brenè er doktor og forsker på såbarhet, mot, skam og autensitet. Hun jobber for konseptet å være helhjertet og hvordan vi også kan inkludere våre egen sårbarhet, våre feil og våre "uperfeksjoner".

Tony Robbins

Tony er en legende og en av verdens autoriteter innen Personlig utvikling, Ledelsesfilosofi, suksess og transformasjon. Han er mester på å endre menneskelig tilstand.

Wayne Dyer

Wayne er(var) en sprituell selvutviklingsguru Han har vært en inspirasjonskilde til visdom om hva vi som mennesker egentlig ER og hvordan vi kan leve et liv med intensjon, inspirasjon og samsvar.

Vishen Lakhiani

Grunnlegger av Mindvalley og forfatter av The Code of the Extrordinary Mind. Vishen er lidenskapelig opptatt av å oppgradere bevissthet og bryte med modeller som ikke tjener oss.

Marie Forleo

Marie er en moderne tankeleder, enreprenør, lærer og filanrop som har bygget et digitalt empirium for å hjelpe mennesker leve et liv og bygge en business de virkelig ønsker og trives i.

Her finner du oss

På Kjellstad Næringspark, St. Hallvardsvei 3, Lierstranda
Vi leier hos KONTORHUSET, og har også plass og møterom på Strømsø Torg i Drammen

Veldig hyggelig om du tar kontakt for en kaffe eller tekopp over en god prat om samarbeidsmuligheter.

Kontakt oss for mulighet til et lønnsomt samarbeid

Noen utfordringer vi kan hjelpe deg med eller store mål vi kan samarbeide med dere om å realisere?