Bli kjent med oss i ISPIRIT

Nina Fjeldhaug
Grunnlegger og Partner

Certified High Performance CoachTM
NLP Master Coach
Tipping Point Methodology Coach
VIP24 Veileder
Wild Fit Coach
MSc International Shipping og Logistics
Høgskolekandiat Økonomi og Administrasjon

 

Epost: [email protected]
Mobil: +47 971 40 242
Skype: ninafgreen
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ninafjeldhaug/

 

Nina er en multilidenskaplig person som elsker å forstå mennesker og situasjoner. Hun inspireres av kunnskap, læring, utvikling, idèmyldring, formidling og av å forbedre . Hun har en solid og variert bakgrunn fra både norsk og internasjonalt forretningsliv, men har de siste årene etter egen "krise" dedikert og investert egen tid og økonomi for å finne og modellere de menneskene som er glade, tilfredse og presterer langt over standard norm. Hun mener all utvikling starter med selvutviklig og vil gjerne bidra til at du får innsikt, strategier og verktøy for å designe et liv og en karriere du virkelig blomstrer i. Når du er kraftfull og i overskudd er du rustet for å bruke dine talenter og ressurser på beste måte og gjøre en forskjell. Det føles godt!

Inspirerende

Hun bringer energi og beskrives som:
Engasjert og entusiastisk
Positiv, blid og glad
Modig, men sårbar og ekte
Utfordrende og støttende på en gang
Helhjerta 
Tydelig og kaller en spade for en spade

Faglig kompetent

Nina har alltid elsket å lære og spiser ny kunnskap til frokost. Hun har investert mye tid og penger i å se informasjon fra mange ulike vinkler for å finne de beste metodene og den kunnskapen hun selv finner mest  "sann" og ikraftsettende. Hennes nyskjerrighet finner mange svar som hun gjerne deler videre.

 

 

Idérik og helhetstenkende

Hun elsker å tenke muligheter, finne løsninger og skape nye konsepter. Hun kan ikke gjennomføre alle selv, derfor liker hun å sparre ideer med kunder som kan gjennomføre

En av hennes fremste styrker er evnen til å se helhet, sammenhenger og essens i situasjoner.

VISJON OG MISJON

Vår visjon er at mennesker har overskudd, selvfølelse og bevissthet som gjør at vi velger og handler ut fra inspirasjon og beste intensjon, ikke fra frykt og egoisme. At vi velger å gjøre det som skaper felles beste utvikling for oss mennesker og de ressursene vi er satt til å forvalte.

Vår misjon er bidra til menneskelig overskudd og til å øke personlig og kollektiv bevissthet. Vi tror at trygge, bevisste mennesker med overskudd skaper positiv endring og bidrar optimalt.

Vi tror på og jobber utfra følgende verdier

Essens  - Vekst – Energi – Væren (Jeg ER / Vi ER) - Felleskap og Frihet

Vi tror at alt starter med et frø, en tanke, en idè, en celle... Det vi kaller ESSENS eller kilde.
Vi tror på personlig VEKST og ekspansjon; at hver og en er personlig ansvarlig for å kontinuerlig utvikle det frøet vår eksistens startet med til det sterkeste, mest kraftfulle uttrykket av oss selv vi kan komme.
Vi tror at alt liv er ENERGI på en frekvens og at for å virkelig blomstre trenger vi riktig næring fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt. Og vi mennesker har ikke energi, vi generer eller forbruker den.
Vi tror at vår VÆREN er så uendelig mye mer enn vår situasjon, våre tanker, våre følelser og våre handlinger. Vi er en del av noe mye større enn oss selv. Vi definerer oss selv med å si JEG ER…  Samtidig er vi alle del av et FELLESKAP og vi tror alle har en rolle i det felleskapet.
Vi tror på personlig FRIHET og ANSVAR - en tilstand hvor du er fri til løfte deg selv over og forbi en gitt situasjon, til å bevisst designe og velge den du vil være, hva du vil oppleve, hva du vil lære og vokse på og hva du vil at skal være ditt bidrag til felleskapet.


Hold deg informert og inspirert

Du kan motta alle ISPIRTs invitasjoner til gratis seminarer, workshops, kurs og ikke minst en del ressurser og videoer som vi håper kan gi innsikt og inspirasjon.

Her finner du oss

På Papirbredden, Grønland 58 - 6. etg, 3045 Drammen når vi har samlinger
eller til daglig på Konnerudsenteret - 2. etg i lokalene til Lek og Trivsel (Pettersvollen 3)

Veldig hyggelig om du tar kontakt eller rett og slett stikker innom for å nyte utsikten og dele en kaffe eller tekopp over en god prat om samarbeidsmuligheter.

Kontakt oss i dag

Noe vi kan hjelpe deg med eller samarbeide om å skape?