FLYT
GLEDE
HIGH PERFORMANCE
HIGH IMPACT

Du kan øke tilfredshet, lønnsomhet og konkurransekraft
gjennom å forstå og lære hvordan du inspirerer, og
istandsetter mennesker rundt deg til å være på sitt beste.
Reduserer samtidig stress, motstand, mentalt og fysisk fravær.

 

"If you inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader!"
- John Quincy Adams

Fokus i vårt samarbeid vil være å løfte

Klarhet, ideèr og perspektiver

Inspirasjon,Energi og Flyt

Innflytelse og Kommunikasjon

Mot, Samspill og Tillit

Produktivitet og Ytelse

.

Hvorfor velge ISPIRIT som partner?

1) Fordi du vil nå store mål som krever nye perspektiver, tankesett og vaner
2) Fordi du/dere står foran store endringer og ønsker å skape medvirkning, løfte perspektiver, trygghet og få medarbeidere til å se muligheter .
3) Fordi du vil løfte deg selv og andre til High Performance - en tilstand hvor mestring, flyt, tilfredshet, glede, relasjoner og resultater er på sitt beste.

Vi elsker å jobbe med mennesker og virksomheter som vil tenke forbi standard norm, som drives av utvikling og læring, og vil være med å sette nye høyere standarder for vinn-vinn løsninger i egen bransje. 
Alle resultater starter med hvordan menneskene i virksomheten tenker og har det! En stresset og utrygg person skaper sjelden optimale løsninger. En person og et team med indre tillit, arbeidsglede og FLYT derimot kan flytte fjell.

ISPIRIT'S metoder baserer seg på en kombinasjon av det siste innen nevrovitenskap/hjerneforskning, positiv psykolog, adferdsvitenskap og High Performance studier kombinert med gammel visdom som i aller høyeste grad fortsatt gjelder.
Et opplegg tilpasses, forenkles og gjøres praktisk anvendbart og forståelig slik at det kan brukes i hverdagen med en gang! 

Ta kontakt med oss i dag og be om en gratis strategisesjon  

For å avklare om du/dere kan dra nytte av vår kompetanse, metodeverk og verktøykasse, så tilbyr vi en gratis sesjon hvor vi ser på dine behov og du får en smakebit på hva et samarbeid kan innebære. Vi tror på kraften i FLYT, gjensidig verdiskaping og vinn-vinn-vinn løsninger.

Kontakt Nina Fjeldhaug  | [email protected] | mobil 971 40242 eller bruk skjema under