COACHING

FOR AT DU SKAL HA DET BRA OG LYKKES MED DET DU ØNSKER

Opplever du at livet bare har blitt auto-pilot og at det ikke er tilfredstillende?
Kjenner du at du strever med noe, eller har du et mål som krever at du trenger å løfte deg selv, din selvtillit, mot, energi etc til et neste nivå?

Kanskje kan et coaching samarbeid være akkurat det du trenger for å komme deg videre?
Be om en gratis strategisesjon i dag

 

LAST NED SPØRRESKJEMA OG SEND MEG FOR EN GRATIS COACHINGTIME

Er min coaching er rett for deg?

Det er flere måter vi kan jobbe sammen på, og jeg har en velfylt verktøykasse og et stort hjerte for å hjelpe deg!

Det som er viktig er at du finner en coach som er rett for deg og din utfordring eller ditt ønske.

  • Trenger du 

Hva er spesielt med High Performance Coaching?

I HighPerformance Coaching som jeg gjerne kaller edu-coaching, er det fastsatt et faginnhold og en struktur som har spesifikk hensikt å heve dine nivåer av de områdene beskrevet under. Det er fordi det er forsket på og vist stor sammenheng mellom disse egenskapene og de som lykkes best og er mest tilfreds

Klarhet er kraft, også handlekraft!
Klarhet og høy bevissthet setter deg i førersetet for hvem du vil være, hva du vil skape, hva du vil oppleve og hva du vil bidra til.

Ditt overskudd og energi påvirker alt!
Din livskvalitet, dine relsjoner, din ambisjon, din kommunikasjon og dine resultater. Du har ikke energi - du genererer den eller bruker den! 

Mot og tillit kommer fra hjertet!
Vi ufarliggjør feil og sårbarhet og setter fokus på hva som skal til for å følge verdier og gjøre det som er rett heller enn lett?

Produktivitet handler om å skape progresjon mot et gitt mål!
Dere får verktøy og strategier og lærer å implementere smartere vaner.

Det du kan påvirke kan du endre!
Etablerer naturlig innflytelse og påvirkning gjennom din kommunikasjon og handling. Hvordan ivareta både relasjon og resultat.

Må ha det - bare må ha det!!
De som lykkes i størst grad har en sterk følelse av intern og ekstern nødvendighet som driver de mot å være, skape og gjøre det de ønsker

Søk om en gratis strategisesjon i dag

For at du skal sette i gang din refleksjonsprosess over hvor eksakt du er i dag og hva du ønsker å oppnå gjennom coachingen starter vi med et spørreskjema og en strategisesjon for å avklare at vi er en god match og hva som er beste coachingmetode, Bare det å fylle ut skjema vil gi deg bevissthet og noen aha-områder tipper jeg

Spørsmål du kanskje har

Vi har satt opp noen spørsmål og svar som vi tenker går igjen. Bare ta kontakt dersom det er noe som helst annet du lurer på eller vil avklare.

Hvor mange sesjoner anbefales?

Det kommer an på resultatet du vil oppnå. For å bygge inn nye tankesett og vaner er det viktig at ting får være en prosess og at vi sikrer at du faktisk integrerer og lever ny innsikt og nye strategier. Jeg tilbyr ikke kun enkeltsesjoner - kun pakker fordi jeg vil at du skal merke et resultat og dedikere deg til egen prosess.En High Performace pakke er f.eks 13 sesjoner

Er det dyrt - hva må jeg beregne?

Coaching er en investering i deg selv som ikke skal være en kostnad, men en investering i ditt eget potensial og fremtid. Min filosofi er at en pakke skal koste så mye at du verdsetter det nok til å dedikere deg. De som gjør det og følger prosessen og gjør oppgaver, opplever et høyere selvverd, mer trygghet og økte resultater som på sikt er mange ganger verdt investering. 

Forplikter den gratis strategisesjonen?

Absolutt ikke! Den er der nettopp for å avklare gjensidig om vi faktisk skal samarbeide og om det er rett tid akkurat nå. Vi har begge mulighet og full rett til å si at dette ikke passer. Du vil uansett få høy verdi av både prosessen med å fylle ut spørreskjema såvel som områdene vi gjennomgår i sesjonen. Både du og jeg kan si at vi ikke opplever at dette er riktig. Kun vinn-vinn som er intereassant.

Be meg om en fri sesjon 

For å avklare at det du ønsker å jobbe med er noe jeg tror jeg kan klare å hjelpe deg med liker jeg godt å starte med en sesjon for å finne ut litt hva status Quo er og hva det er viktig for deg å få til.. Legg igjen dine opplysninger og skriv kort hva utfordringen, situasjonen eller målsettingen din er. Last gjerne ned skjema fra header og send dette utfylt til meg på [email protected] 

Kan vi få dele inspirasjon, invitasjoner og innsikter med deg?

Det hender vi deler noen innsikter som vi håper kan inspirere og istandsette deg til å justere en grad eller to i retningen du ønsker å bevege deg.
Vi respekterer din epost og sender ikke spam eller deler din adresse. Du kan når som helst melde deg av om det vi deler ikke treffer deg.